Burlesque Shop | Over Burlesqueshop
21
page-template-default,page,page-id-21,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-child-theme-ver-9.4.1.1534253832,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Over Burlesqueshop

Wat leuk dat je meer over Burlesqueshop wilt weten!

Burlesqueshop.be wordt niet gerund door een grote investeringsmaatschappij of groothandel. Burlesqueshop wordt gerund door mij, burlesque danseres Eliza Kama.

Mijn echte naam is Dieuwke Elize en ik kom uit Groningen (Nederland). Ik ben alleenstaande mama van 1 zoontje (mijn werk is mijn andere ‘baby’ ) en woon in Antwerpen. Ik hou naast Burlesque ook ontzettend van reizen en ik heb dan ook in enige tijd in Malaga (Spanje) en in Buenos Aires (Argentinië) gewoond.

 

Ik ben naast Burlesque shop ook eigenaresse van Kama en van de Burlesque Bar in Antwerpen.

In Burlesque Bar kun je elk weekend terecht voor Burlesque shows!

En met Kama geef ik sinds 2013 workshops, organiseer ik shows en fotoshoots en geef ik cursussen.

Mijn doel: elke vrouw zich sexy en zelfzeker laten voelen!

Over Burlesqueshop.be:

 

Voor mij is Burlesqueshop veel meer dan zomaar een webshop:

Burlesque is echt mijn passie en ik wil zoveel mogelijk dames kennis laten maken met Burlesque.  Daarnaast is mode ook altijd een grote passie van mij geweest en zo is Burlesqueshop ontstaan. 

In short: Burlesque and Fashion is my passion! 

Burlesque is voor mij: empowerment & entertainment. En dit altijd met een vleugje glamour en sensualiteit.

Mijn doel met Kama is altijd geweest: 

  • Dames van alle leeftijden en maten zelfzekerder maken met hun vrouwelijkheid en sensualiteit.
  • Laten zien dat verleiding en striptease perfect hand in hand kunnen gaan met klasse, vrouwvriendelijkheid en humor.
  • De showgirl in dames naar buiten halen. Want ik geloof dat er in elke dame een showgirl schuilt!

Dat is waar Burlesque voor mij voor staat: empowerment & entertainment. Vol zelfvertrouwen jezelf durven showen. En dit altijd met een vleugje glamour, humor en sensualiteit.

 

Deze lijn trek ik nu door met Burlesque shop!

 

Ik ben heel trots op het assortiment van Burlesqueshop.be: we bieden een ruime keuze aan Burlesque accessoires, van pasties tot verenboa’s en daarnaast ook leuke cadeaus, panty’s en kleding/lingerie. Een compleet burlesque assortiment, met veel zorg door mij samengesteld. 

Daarnaast hebben wij ook twee unieke categorieën: Pre-loved en Made with love. 

Pre loved wil zeggen: tweedehands en/of vintage. Ik hoop deze producten vooral in wanneer ik reis, en koop ze ook graag over van andere Burlesque danseressen.

In de Made with love categorie verkopen wij zelfgemaakte producten: uniek, handgemaakt en Made with love. Ik geef graag andere onderneemsters op deze manier een platform om hun producten te verkopen.

Weetje: Burlesque shop wordt volledig gerund voor en door vrouwen: a lot of girlpower dus 🙂

Xxx Eliza Kama

Volg mij op Instagram via @eliza_kama – zou ik leuk vinden!

Wat leuk dat je meer over Burlesqueshop wilt weten!

Burlesqueshop.be wordt niet gerund door een grote investeringsmaatschappij of groothandel. Burlesqueshop wordt gerund door mij, burlesque danseres Eliza Kama.

Mijn echte naam is Dieuwke Elize en ik kom uit Groningen (Nederland). Ik ben alleenstaande mama van 1 zoontje (mijn werk is mijn andere ‘baby’ J) en woon in Antwerpen. Ik hou naast Burlesque ook ontzettend van reizen en ik heb dan ook in enige tijd in Malaga (Spanje) en in Buenos Aires (Argentinië) gewoond.

 

Ik ben naast Burlesque shop ook eigenaresse van Kama

 

Met Kama geef ik sinds 2013 Burlesque en striptease workshops, lessen en shows. En waar ik ook trots op ben: in januari 2016 introduceerde ik als eerste in de Benelux unieke Burlesque Fitness lessen!

Over Kama en Burlesqueshop.be:

Voor mij is Burlesqueshop veel meer dan zomaar een webshop:

Burlesque is echt mijn passie en ik wil zoveel mogelijk dames kennis laten maken met Burlesque. Voor mij staat Burlesque voor meer dan glamour en sensualiteit: het gaat over vrouwelijkheid, girlpower, humor, plezier, positiviteit en zelfvertrouwen.

Burlesque is voor mij: empowerment & entertainment. En dit altijd met een vleugje glamour en sensualiteit.

Mijn doel met Kama is ook altijd geweest: 

  • Dames van alle leeftijden en maten zelf zekerder maken met hun vrouwelijkheid en sensualiteit.
  • Laten ziendat verleiding en striptease perfect hand in hand kunnen gaan met klasse, vrouwvriendelijkheid en humor.

Want dat is waar Burlesque voor mij voor staat: empowerment & entertainment. En dit altijd met een vleugje glamour en sensualiteit.

Deze lijn trek ik nu door met Burlesque shop!

Burlesque shop was al langer een droom van mij: ik houd ontzettend van mode en ben voor ik Kama startte ook altijd werkzaam geweest in de mode. De glitter & glamour, de accessoires en de outfits zijn voor mij dan ook een groot gedeelte van mijn liefde voor Burlesque. Maar wanneer je net zoals ik twee linkerhanden hebt en niet je eigen outfits kunt maken was het altijd een hele zoektocht naar betaalbare en mooie Burlesque outfits en accessoires. In het buitenland heb je meer aanbod maar ik vond het hoog tijd voor een Burlesqueshop in België!

Ik ben heel trots op het assortiment van Burlesqueshop.be: we bieden een ruime keuze aan Burlesque accessoires, van pasties tot verenboa’s en daarnaast ook leuke cadeaus, panty’s en kleding/lingerie. Een compleet burlesque assortiment, met veel zorg door mij samengesteld. Want als Burlesque danseres weet ik zelf het beste wat er thuishoort in een Burlesque shop J  Uiteraard bieden we ook grotere maten aan!

Daarnaast hebben wij ook twee unieke categorieën: Pre-loved en Made with love. Hier kunnen burlesque danseressen hun pre-loved (tweedehands) producten verkopen of hun zelfgemaakte producten: uniek, handgemaakt en Made with love.

Op deze manier is Burlesque shop echt een shop voor én door Burlesque lovers. En het is de enige echte Burlesqueshop van België!

 

Ik ben ontzettend blij dat ik na al die jaren de stap heb durven zetten om deze webshop te openen.

De webshop is nog maar net online maar aan de vele enthousiaste reacties te zien ben ik zeker dat België veel Burlesque lovers heeft en klaar was voor deze shop.

Heel erg bedankt voor jullie enthousiasme!

Momenteel run ik Kama en Burlesqueshop alleen: ik hecht veel waarde aan het persoonlijke contact met mijn klanten en wil dit ook zo houden. Ik ben daarom 7/7 bereikbaar en je kunt mij altijd contacteren met vragen of opmerkingen: mis je iets in de shop? Heb je een tip voor mij? Ik hoor graag van je.

Contacteer mij!

@eliza_kama of 049 366 7020

Xxx Eliza Kama

Dieuwke foto

Ik zou het natuurlijk erg leuk vinden als je Burlesqueshop volgt op social media: @burlesqueshopbe op Facebook en Instagram.

Tag ons in jouw #Burlystyle foto’s en maak elke maand kans op een cadeaubon ter waarde van 10 euro! 

Volg Burlesqueshop op social media: