Burlesque Boutique | Algemene Voorwaarden
Wanneer je een product besteld bij Burlesque Shop ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze vind je terug op deze pagina. We raden je dan ook aan deze even te lezen alvorens een bestelling in de webshop te plaatsen. Wil je bestellen of boeken bij Burlesque Shop of KAMA, dan moet je minimaal 18 jaar zijn.
algemene voorwaarden, legal mentions, copyright info
1875
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1875,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-child-theme-ver-9.4.1.1534253832,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Algemene voorwaarden

logo_burlesqueshop_veer_square

De voorwaarden

Wanneer je een product bestelt bij Burlesqueshop ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. We raden je dan ook aan deze even te lezen alvorens een bestelling in de webshop te plaatsen.

Wil je bestellen of boeken bij KAMA dan moet je minimaal 18 jaar zijnConcreet: door de toegang tot en het gebruik van de webshop verklaar je je akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden. Deze voorwaarden gelden altijd, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk vermeld door Kamaworld of Burlesqueshop. Voor meer informatie en de voorwaarden betreft leveringen, betalingen en retouren van de webshop verwijzen we je graag door naar de juiste pagina.

Bedrijfsgegevens

De Burlesque Shop (burlesqueshop.be en burlesqueshop.nl) is onderdeel van Kamaworld

Maatschappelijk zetel:
Coppenolstraat 16 – 2000 Antwerpen
Dit adres is tevens het retouradres (geen bezoekadres).

BTW nr: 0542.352.041
KBC Antwerpen – Business Pro rekening:
IBAN BE50 7350 3453 5018
BIC KREDBEBB
Naam bank: KBC Bank
Rekening op naam van: Kama

Bezoek de Kama website

logo_burlesqueshop_veer_square

Prijzen

Onze prijzen zijn zoals vermeld op deze website. De prijzen zijn altijd exclusief verzendkosten en inclusief BTW.

logo_burlesqueshop_veer_square

Acties, kortingen en cadeaubonnen

  1. Iedere actie,- kortings-, of cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Na vervaldatum kan de actie,- kortings-, of cadeaubon niet meer worden gebruikt
  2. Het tegoed van actie,- kortings-, of cadeaubon moet in één keer worden besteed
  3. Je kunt slechts één actie,- kortings-, code per bestelling gebruiken, tenzij anders aangegeven
  4. De verzendkosten dienen altijd volledig betaalt te worden door de klant
  5. Actie,- kortings-, of vouchercode zijn niet inwisselbaar voor geld

logo_burlesqueshop_veer_square

Onze diensten

Pre-loved

Zelf je tweedehands Burlesque producten verkopen

Made with Love

Je zelfgemaakte Burlesque producten verkopen

Korting leraressen

Geef je zelf shows, lessen en/of workshops in België of Nederland? Dan krijg je korting in de webshop.

Workshop boeken

Interesse in een Burlesque of striptease workshop?

Tot slot

  1. De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of advies aan de gebruiker worden beschouwd.
  2. De inhoud van de site (links en deze algemene voorwaarden inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Je vind de meest recente versie steeds hier terug.
  3. Burlesqueshop geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.
  4. Op de tussen Burlesqueshop/ Kamaworld en de wederpartij gesloten overeenkomst is uitsluitend Belgisch recht van toepassing. De eventuele geschillen die uit deze overeenkomst voortvloeien zullen eveneens naar Belgisch recht worden beslecht.
  5. Voor geschillen met de consument, geldt dat binnen 1 (één) maand nadat KAMAworld/Burlesqueshop aan hem kenbaar heeft gemaakt dat de zaak aan de rechter zal worden voorgelegd, de consument kenbaar kan maken dat hij kiest voor beslechting van het geschil door de wettelijk bevoegde rechter.